Bästa starten på året!

400 kr rabatt på 10-kort

Du betalar endast 1190 kr för 10 valfria pass. Kortet gäller 12 månader från inköpsdatum. Ord pris 1590 kr.

Hur gör jag?
1. Lägg upp din profil om du inte har någon (i bokningssystemet nedan).
2. Gå in i ”butik” (bokningssystemet nedan), välj ”10-kort” och ange rabattkoden ENERGIBOOST när du ska betala så dras 400 kr.
Det går bra att köpa flera kort, men då får du köpa ett i taget för att få rabatten. 
3. Om du vill ge bort kortet: Se till att din vän har en profil och maila oss (hej@starkute.se) vem som ska ha 10-kortet.
Önskar du ett digitalt presentkort är det bara att maila oss så skickar vi det. Du kan skriva vem som ska ha det så gör vi det personligt.
Vill du ha det till jul, maila oss senast den 22 december, tack.

Ring om det är oklart så hjälper vi dig!
0707 30 75 71

Anmälan

Du kan anmäla dig fram tills passet börjar, men vi rekommenderar att du anmäler sig senast kl. 19.00 kvällen innan då vi kan komma och ställa in pass som inte har någon anmäld vid den tiden. Avanmälan kan du göra fram till en timme innan passet börjar.

Schemaändringar

Vi reserverar oss för förändringar. Istället för att tvingas ställa in pass byter vi ibland träningsform, alternativt justerar tiden. I vissa fall kan vi tvingas byta dag för passet eller ta bort det helt. Se till att dina kontaktuppgifter, inklusive telefonnummer, är uppdaterade i bokningen så vi kan kontakta dig vid sena förändringar. Planerade ändringar hittar du i det månatliga nyhetsbrevet som du får till din mail.

Vintertid kan vi komma och justera några tider för att fånga mer ljus.

Ny medlem?

Skapa ett konto i vårat bokningssystem här på sidan. Sedan väljer du medlemskap och kan börja träna direkt!  Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Bokning/avbokning

Har vi inga bokningar innan kl. 19.00 kvällen innan ställer vi in passet. Annars kan du boka dig fram tills passet börjar. Avbokning måste göras minst en timme innan passet börjar och det gör du via bokningen.

Kan du inte logga in på ditt konto?

Börja med att skicka efter ett nytt lösenord. Kolla skräpkorgen om du inte hittar mail om lösen i inkorgen.

Förenkla din bokning med appen

Gå in i Appstore/Google play och lägg till appen ”Zoezi” så får du upp ikonen i din telefon och kan lätt boka dig till passen. Appen söker på anläggningar i din närhet så du lätt ska hitta oss. Annars kan du självklart söka på Stark Ute.