Träning

All vår träning är ute i naturens lokaler. Helt enkelt för att det ger mer. På de flesta av våra pass kan du vara med bara du kan gå obehindrat i naturen. Kan du inte det så kontakta oss gärna för PT-pass som vi kan anpassa ytterligare efter just dina förutsättningar. Välkommen ut!

CrossNature®

Styrka 70%

Styrka med puls, blåbärsris och skratt!
Under ett pass förflyttar vi oss till olika platser i naturen där vi tränar både styrka, kondition och smidighet.

För mig? Vi förflyttar oss i lätt tempo kortare sträckor. Alla kan utmana sig på sin nivå på dessa pass.

CrossNature® HIIT

Intensitet 90%

Ett kortare, men intensivare pass med möjlighet till hög puls. Vi tar oss ut i naturen en kortare sträcka (utan krav på löpning). Under passet håller vi oss sedan på ett ställe där vi jobbar i korta, men intensiva intervaller. Du kan välja mellan lätt till svår variant av varje övning.

För mig? Passar alla nivåer.

CrossNature® RUN

Kondition 80%

Löpträning i naturen med fokus på kortare intervaller, fartlek och löpstyrka. Vi stannar på olika platser där du kan köra precis hur hårt du önskar. Varierande underlag och upplägg. Ett roligt och effektivt sätt att boosta din löpning oavsett nivå.

För mig? Passar alla som kan jogga lätt.

Yoga

Styrka 100%

Vi erbjuder Hathayoga, vilket är den mest klassiska yogan. Målet är att skapa balans i kroppens energisystem för att uppnå fysisk och psykisk hälsa. På passen jobbar vi med fokuserade kroppsrörelser och positioner, andning och närvaro. Du kan göra varje övning på din nivå.

För mig? Passar alla nivåer.

CrossNature® SLOW

Styrka 100%

Fokus på stryka och rörlighet. En lugn träning utan hopp, löpning och prestationskrav. Ett tips för dig som är stressad, nybörjare eller önskar ett pass med fokus på både inre och yttre styrka. Du kan lätt anpassa varje övning till din nivå.

För mig? Passar alla nivåer.

CrossNature KOM i GÅNG

Styrka 70%

Vi går igenom kroppens basövningar och fokuserar på teknik och utförande. Upplägget är varierat och ökar i intensitet efter dina förutsättningar. Styrka och rörlighet tränas med den egna kroppen som redskap, vi jobbar tillsammans för att öka motståndet och utnyttjar naturen som redskap. Löpning eller gång kortare sträckor inom ett mindre område.

För mig? Nybörjare, eller för dig som inte har tränat på länge och/eller inte vill hoppa och springa så mycket.

På alla våra träningspass

Allt är efter egen förmåga - du väljer själv!
  • En funktionell och skonsam träning.
  • Bästa medicinen mot det mesta.
  • Mindfulness och aktiv vila.
  • Natur, väder, högt i tak och obegränsat med frisk luft.
  • Enkelt och individanpassat.
  • Skratt, gemenskap och endorfiner.

Vi välkomnar alla åldrar!

Familjepass: Detta är ett lekfullt pass anpassat för att alla i familjen ska tycka det är roligt och gå hem med rosiga kinder. Ett viktigt moment på dessa pass är matsäckspausen…i alla fall för den yngsta, de som önskar tränar hela tiden.

Barnvagnspass: Är ni en grupp som vill träna med barnvagn kan ni beställa egna, barnvagnsanpassade pass. Kontakta oss för mer info.

Juniorer: Från 15 år är du välkommen att vara med på våra vanliga pass. Är du mellan 8-14 år kan du träna tillsammans med en vuxen. 

Seniorer: En del kan träna på våra vanliga pass hela livet, men har du begränsningar när det gäller löpning, hopp och mer explosiv träning rekommenderar vi våra SENIORPASS, BEGINNERS eller SLOW.

Provträna gratis!

Välkommen att testa ett pass helt gratis. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem tidigare. 

Välkommen ut med oss!