Företagsträning

”Att få komma ut en stund på dagen och andas frisk luft, svettas och skratta tillsammans med kollegorna gör mig både gladare och piggare.”
– Rosemarie, företagspass

Er bästa investering

Du vet att dina medarbetare presterar bättre om de mår bra. Vi vet hur man på ett hållbart och roligt sätt får människor att göra detta.
Vårt arbete har en god vetenskaplig grund. Vi är experter på att använda både rörelse, natur och gemenskap för att minska er stress och göra er smartare och lyckligare. Vår uppgift är helt enkelt att få varje enskild individ att vara sitt bästa jag. Dessutom utan biverkningar, hållbart både för individ, samhälle och miljö.

Utanför er dörr

Våra pass kräver inga redskap och är därför väldigt flexibel. Vi hämtar er gärna utanför dörren och tar oss sedan till närmsta grönområde.

Fördelar utomhusträning

Vi lockar ut fler

Vi erbjuder pass både för den som älskar träning och den som inte gör det. Största utmaningen är att aktivera de som inte brukar träna. Vi erbjuder därför inte bara högintensiva pass för de som älskar träning, utan även lugnare pass med fokus på mindfulness och kroppskontroll. Alla pass är roliga och varierade både för kropp och själ. För att engagera fler är det viktigt hur vi kommunicerar ut våra tjänster. Vi hjälper er gärna med det genom inspirerande föreläsningar och annan kommunikation. 

Våra månadsabonnemang

1 pass / vecka + starthjälp

14 000 kr per månad
  • 1 valfritt gruppass per vecka.
    Det ingår även en 15 minuters presentation hos er för att locka med fler deltagare.

2 pass / vecka + föreläsning

24 000 kr per månad
  • 2 valfria gruppass per vecka.
    Det ingår även en timmes interaktiv inspirationsföreläsning.

1 dag / vecka

28 000 kr per månad
  • Vi kommer till er en dag per vecka och erbjuder gruppass och/eller PT-pass samt inspiration för både grupp och individ genom föreläsningar och individsamtal.

Vad ska vi välja?

Vi hjälper dig gärna att välja det som passar era behov bäst. Är det inte något av våra abonnemang ovan så skräddarsyr vi ett paket efter era behov. 

Önskar ni enstaka pass, exempelvis på en konferens, så erbjuder vi självklart det med.

Vill ni testa ett pass med oss innan ni bestämmer er? Klokt! Vi är idag många som erbjuder pass utomhus och det är mer än priset som skiljer oss åt. 

Fyll i kontaktformuläret eller ring oss på telefon: 0707 30 75 71

Kontakta oss!

Provträna gratis!

Välkommen att testa ett pass helt gratis. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem tidigare. 

Välkommen ut med oss!