Företagsträning

”Att få komma ut en stund på dagen och andas frisk luft, svettas och skratta tillsammans med kollegorna gör mig både gladare och piggare.”
– Rosemarie, företagspass

Er bästa investering

Du vet att dina medarbetare presterar bättre om de mår bra. Vi vet hur man på ett hållbart och roligt sätt får människor att göra detta.
Vårt arbete har en god vetenskaplig grund. Vi är experter på att använda både rörelse, natur och gemenskap för att minska er stress och göra er smartare och lyckligare. Vår uppgift är helt enkelt att få varje enskild individ att vara sitt bästa jag. Dessutom utan biverkningar, hållbart både för individ, samhälle och miljö.

Utanför er dörr

Våra pass kräver inga redskap och är därför väldigt flexibel. Vi hämtar er gärna utanför dörren och tar oss sedan till närmsta grönområde.

Vi lockar ut fler

Vi erbjuder pass både för den som älskar träning och den som inte gör det. Största utmaningen är att aktivera de som inte brukar träna. Vi erbjuder därför inte bara högintensiva pass för de som älskar träning, utan även lugnare pass med fokus på mindfulness och kroppskontroll. Alla pass är roliga och varierade både för kropp och själ. För att engagera fler är det viktigt hur vi kommunicerar ut våra tjänster. Vi hjälper er gärna med det genom inspirerande föreläsningar och annan kommunikation. 

Vad väljer du & dina medarbetare?

Vi hjälper er att ta fram ett schema som passar och inspirerar så många som möjligt på företaget.

  • Morgondagg med puls för energi hela dagen?
  • Ta en paus och låt hjärnan vila och kroppen leva när solen står som högst?
  • Lämna jobbet med avslappnade axlar och ett avstressande skratt?
  • Öka kreativiteten och stärk gruppen på konferensen?
  • Inspirerande föreläsning som ökar nyfikenheten för vår träning?
  • Kombinera träning med en lyxig hotellfrukost?

Kontakta oss!

Provträna gratis!

Välkommen att testa ett pass helt gratis. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem tidigare. 

Välkommen ut med oss!