CrossNature® SLOW

Styrka och balans till trädens sus
En funktionell träning utan hög puls, löpning och prestationskrav. Vi fokuserar på styrka, kroppskontroll och mindfulness.

På detta pass blir du stark på riktigt – inuti som utanpå! Vi jobbar mycket med uthållighet och kroppskontroll. Ett exempel kan vara en riktigt långsam armhävning mot ett träd eller för dig som är stark med händerna i backen.

Passet förbättrar även din mobilitet, vilket är detsamma som en kontrollerad rörlighet. Vi jobbar fokuserat, inte minst i ytterlägena på övningarna, samt i alla tre rörelseplan, frontal-, horisontal- och sagitalplanet. Det gör din kropp både rörlig och stark. Många klassiska styrkeövningar sker i sagitalplanet (framåt/bakåt), men för en funktionell kropp krävs styrka i alla plan. Det gäller även när du utövar olika idrotter. Även om du jobbar mest i ett plan så behöver du kunna motverka rörelser i andra plan.

För mig? Ett pass som är stärkande för alla. Kan du bara gå i skogen kan du vara med på detta pass och utmana dig på din nivå – nybörjare som elit. Det är bra för alla att variera sig och träna enbart styrka utan hög puls. Är du stressad ska du vara försiktig med mer intensiva pass. Dessutom är det bra för sömnen att inte träna högintensivt i slutet på dagen. På detta pass har vi ingen löpning och inga hopp.

Styrka
100%
Kondition
0%
Intensitet
20%

Bilder

Provträna gratis!

Välkommen att testa ett pass helt gratis. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem tidigare. 

Välkommen ut med oss!