Schema & Bokning

All vår träning är ute i naturens lokaler. Helt enkelt för att det ger mer. På de flesta av våra pass kan du vara med bara du kan gå obehindrat i naturen. Kan du inte det så kontakta oss gärna för PT-pass som vi kan anpassa ytterligare efter just dina förutsättningar. Välkommen ut!

Sommarschema
Vi har anpassat sommarens schema efter våra medlemmars önskemål. Från vecka 33 kör vi fler pass igen.

Familjepass
Vi lägger ut dessa pass sporadiskt. Se till att du får vårat nyhetsbrev alternativt följer oss på Facebook.

ANGÅENDE COVID-19
– Vi anpassar våra övningar och undviker tillsvidare närkontakt.
– Stanna hemma om du har sjukdomssymtom.
– Använd handskar på passen.
– Vi är som vanligt max 20 personer på ett pass.
– Vi bevakar kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Bokning

Anmälan

Du kan anmäla dig fram tills passet börjar, men vi rekommenderar att du anmäler sig senast kl. 19.00 kvällen innan då vi kan komma och ställa in pass som inte har någon anmäld vid den tiden. Avanmälan kan du göra fram till en timme innan passet börjar.

Schemaändringar

Vi reserverar oss för förändringar. Istället för att tvingas ställa in pass byter vi ibland träningsform, alternativt justerar tiden. I vissa fall kan vi tvingas byta dag för passet eller ta bort det helt. Se till att dina kontaktuppgifter, inklusive telefonnummer, är uppdaterade i bokningen så vi kan kontakta dig vid sena förändringar. Planerade ändringar hittar du i det månatliga nyhetsbrevet som du får till din mail.

Vintertid kan vi komma och justera några tider för att fånga mer ljus.

Ny medlem?

Skapa ett konto i vårat bokningssystem här på sidan. Sedan väljer du medlemskap och kan börja träna direkt!  Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Bokning/avbokning

Har vi inga bokningar innan kl. 19.00 kvällen innan ställer vi in passet. Annars kan du boka dig fram tills passet börjar. Avbokning måste göras minst en timme innan passet börjar och det gör du via bokningen.

Kan du inte logga in på ditt konto?

Börja med att skicka efter ett nytt lösenord. Kolla skräpkorgen om du inte hittar mail om lösen i inkorgen.

Förenkla din bokning med appen

Gå in i Appstore/Google play och lägg till appen ”Zoezi” så får du upp ikonen i din telefon och kan lätt boka dig till passen. Appen söker på anläggningar i din närhet så du lätt ska hitta oss. Annars kan du självklart söka på Stark Ute.