Schema & Bokning

All vår träning är ute i naturens lokaler. Helt enkelt för att det ger mer. På de flesta av våra pass kan du vara med bara du kan gå obehindrat i naturen. Kan du inte det så kontakta oss gärna för PT-pass som vi kan anpassa ytterligare efter just dina förutsättningar. Välkommen ut!

NORRKÖPING:
Schema
Från den 4 mars erbjuder vi äntligen ett CrossNatur-pass på lördagar kl.10-11.15 i Abborreberg/Lindö.
Vi söker fler instruktörer!

STOCKHOLM:
Löppass på vackra Lovö
Du hittar löppass på söndagar, se bokningen för plats och datum. Dessa pass fokuserar på fartlek och löpstyrka, där du anpassar till din nivå.

Yoga och familjepass
Se bokningen för pass. 

För Ukraina!
På vårat välgörenhetspass bestämmer du hur mycket du vill betala. Pengarna swishar du till 123 529 91 93 (CrossNature AB), märk “välgörenhet”. Pengarna går nu till Ukrainska flyktingar.

Flyktingar tränar gratis!
Ukrainska flyktingar tränar gratis i ett år. Gäller på alla orter! Lägg upp din profil i bokningen och maila oss så fixar vi resten.
Varmt välkommen!

Bokning

Anmälan

Du kan anmäla dig fram tills passet börjar, men vi rekommenderar att du anmäler sig senast kl. 19.00 kvällen innan då vi kan komma och ställa in pass som inte har någon anmäld vid den tiden. Avanmälan kan du göra fram till en timme innan passet börjar.

Schemaändringar

Vi reserverar oss för förändringar. Istället för att tvingas ställa in pass byter vi ibland träningsform, alternativt justerar tiden. I vissa fall kan vi tvingas byta dag för passet eller ta bort det helt. Se till att dina kontaktuppgifter, inklusive telefonnummer, är uppdaterade i bokningen så vi kan kontakta dig vid sena förändringar. Planerade ändringar hittar du i det månatliga nyhetsbrevet som du får till din mail.

Vi erbjuder färre pass under sommarsemestern, främst under juli månad.

Ny medlem?

Skapa ett konto i vårat bokningssystem här på sidan. Sedan väljer du medlemskap och kan börja träna direkt!  Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Bokning/avbokning

Boka dig i tid! Har vi inte mer än en deltagare kl. 19.00 kvällen innan passet kan vi komma att ställa in. Annars kan du boka dig fram tills passet börjar. Avbokning måste göras minst en timme innan passet börjar och det gör du via bokningen.

Kan du inte logga in på ditt konto?

Börja med att skicka efter ett nytt lösenord. Kolla skräpkorgen om du inte hittar mail om lösen i inkorgen.

Förenkla din bokning med appen

Gå in i Appstore/Google play och lägg till appen ”Zoezi” så får du upp ikonen i din telefon och kan lätt boka dig till passen. Appen söker på anläggningar i din närhet så du lätt ska hitta oss. Annars kan du självklart söka på Stark Ute.