Ledare

Här kan du läsa om oss som leder de olika passen.
Just nu söker vi fler ledare. Om det låter intressant så kan du läsa mer här.

Anna Adelman

Anna är fyrbarnsmamman som alltid har älskat natur och rörelse. Hon är grundare både till Stark Ute och träningsformen CrossNature. Sedan 2011 har hon utbildat över 450 instruktörer och spridit CrossNature-konceptet runt om i Sveriges skogar och i andra länder.

”Jag älskar skratten och gemenskapen jag ser på passen. Att få människor att upptäcka att träning kan vara roligt, är det som jag brinner allra mest för.”

Leder: CrossNature, CrossNature HIIT, CrossNature SLOW, CrossNature RUN, Familjepass, Barnvagnspass och Seniorpass i Stockholm.

Ewa Fallenius

Ewa är tjejen som man ser på prispallen på löptävlingar då och då, men det skulle hon aldrig framhäva själv. När hon inte är i skogen och leder pass hittar hon gärna på roliga saker med familj och vänner.

”Det jag tycker är roligast med att vara instruktör är de glada deltagarna i skogen. Vi ger varandra positiv energi och blir tillsammans starkare.”

Leder: CrossNature i Stockholm och främst i Järfälla

Hans Gebert

Hans leder våra välgörenhetspass. Han har under många år varit en eldsjäl inom Mälarscouterna. Nu satsar han på att träna upp sina vänner så de kan hänga med på alla roliga äventyr, även om många är en bit över 50. Det han gillar mest är att åka skidor utanför pisten, gärna i alpmiljö, ett intresse som helt klart kräver en vältränad kropp.

”Träningen med Stark Ute är både rolig, social och ger mig den starka kropp jag vill ha. Det gör det enkelt att ta sig iväg till passen.”

Leder: CrossNatureCrossNature HIIT , CrossNature SLOW 
i Stockholm och främst i Bromma.

Anna Holmstedt

Anna har varit med och utvecklat CrossNature-konceptet från start, inte undra på att hon är så stark! När inte Anna ger dig skön träningsvärk i axlar, armar, bål och ben… så utvecklar hon skolans verksamhet.

 ”Jag brinner för att få alla att känna den positiva effekt rörelse och fysisk aktivitet ger, både i skolan, på jobbet och så klart ute i naturen.”

Leder: CrossNature, CrossNature HIIT, CrossNature SLOW i Stockholm och främst i Bromma.

Katarina Hildingsdotter

Om inte Katarina springer trail eller leder träningspass i naturen så luktar hon gärna på blommorna i sin kolonilott. På hennes pass kan du alltid vara säker på att gå hem med trötta coremuskler.

”Det bästa med vår träning tycker jag är att få vara ute i naturen året om och se naturens växlingar och dessutom bli stark på köpet.”

Leder: CrossNature, Yoga, PT-pass, CrossNature HIIT, CrossNature SLOW, CrossNature RUN i Stockholm.

Andreas Johannisson

Du hittar honom i vattnet, på cykeln, i kajaken och ute i skogen. Andreas är utbildad Naprapat, men jobbar idag med verksamhets- och teamutveckling.

”Jag älskar att peppa och se människor växa.”

Leder: CrossNature HIIT, CrossNature i Stockholm och främst i Bromma.

Ulrika Nordahl

Ulrika har lämnat kontorslivet bakom sig och satsar istället på det hon tycker bäst om att göra, att röra på sig i alla dess former. Så ofta som möjligt blir det tennis, löpning, yoga, cykling, hundpromenader, skidåkning, golf etc. Extra roligt tycker hon det är när hon lyckas inspirera andra att röra på sig och må bra. Speciellt ute i naturen.

”Jag älskar den energi och de skratt Stark Utes gruppträning ger och att vi är ute i naturen. Det är fantastiskt att ge sig av tillsammans utanför upptrampade stigar och använda det naturen skapat, och varandra, som ett skonsamt och variationsrikt utegym.”

Leder: CrossNature , CrossNature HIIT i Stockholm och främst i Bromma.

Provträna gratis!

Välkommen att testa ett pass helt gratis. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem tidigare. 

Välkommen ut med oss!