Ledare

Här kan du läsa om oss som leder de olika passen.
Just nu söker vi fler ledare. Om det låter intressant så kan du läsa mer här.

Anna Adelman

Anna är fyrbarnsmammansom alltid har älskat natur och rörelse. Hon är grundare både till Stark Ute och träningsformen CrossNature. Sedan 2011 har hon utbildat över 300 instruktörer och spridit CrossNature-konceptet världen över.

”Jag älskar skratten och gemenskapen jag ser på passen. Att få människor att upptäcka att träning kan vara roligt, är det som jag brinner allra mest för.”

Leder: CrossNature, HIIT Nature, Slow Training, Forest Run, Familjepass och Seniorpass

Ewa Fallenius

Ewa är tjejen som man ser på prispallen på löptävlingar då och då, men det skulle hon aldrig framhäva själv. När hon inte är i skogen och leder pass hittar hon gärna på roliga saker med familj och vänner.

”Det jag tycker är roligast med att vara instruktör är de glada deltagarna i skogen. Vi ger varandra positiv energi och blir tillsammans starkare.”

Leder: CrossNature

Kenneth Häggmark

Entreprenören som är mer lik Tarzan än den affärsman han är enligt visitkortet. När Kenneth leder ett pass blir det aldrig tråkigt, men eventuellt ett och annat bus.

”Helst skulle jag bara vilja skutta runt i skogen hela dagarna med Stark ute. För mig handlar det om känslan att hitta tillbaka till det vi är gjorda för och vara – starka på riktigt, både mentalt och fysiskt.”

Leder: CrossNature

Anna Holmstedt

Anna har varit med och utvecklat CrossNature-konceptet från start, inte undra på att hon är så stark! När inte Anna ger dig skön träningsvärk i axlar, armar, bål och ben… så utvecklar hon skolans verksamhet.

 ”Jag brinner för att få alla att känna den positiva effekt rörelse och fysisk aktivitet ger, både i skolan, på jobbet och så klart ute i naturen.”

Leder: CrossNature, HIIT Nature, Slow Training

Katarina Hildingsdotter

Om inte Katarina springer trail eller leder träningspass i naturen så luktar hon gärna på blommorna i sin kolonilott. På hennes pass kan du alltid vara säker på att gå hem med trötta coremuskler.

”Det bästa med vår träning tycker jag är att få vara ute i naturen året om och se naturens växlingar och dessutom bli stark på köpet.”

Leder: CrossNature, Yoga, PT-pass, HIIT Nature, Forest Run, Slow Training

Andreas Johannisson

Du hittar honom i vattnet, på cykeln, i kajaken och ute i skogen. Andreas är utbildad Naprapat, men jobbar idag med verksamhets- och teamutveckling.

”Jag älskar att peppa och se människor växa.”

Leder: HIIT Nature, CrossNature 

Hans Gebert

Hans leder våra välgörenhetspass. Han har under många år varit en eldsjäl inom Mälarscouterna. Nu satsar han på att träna upp sina vänner så de kan hänga med på alla roliga äventyr, även om många är en bit över 50. Det han gillar mest är att åka skidor utanför pisten, gärna i alpmiljö, ett intresse som helt klart kräver en vältränad kropp.

”Träningen med Stark Ute är både rolig, social och ger mig den starka kropp jag vill ha. Det gör det enkelt att ta sig iväg till passen.”

Leder: CrossNature , Välgörenhetspass