Välkommen ut med oss

Prova-på pass:
Onsdag 1 maj kl. 16-17.15 Lovön
Måndag 6 maj
kl. 19-20 Ålsten (endast nya deltagare)
Du hittar passen via knappen nedan.
Vill du hellre prova något av våra ordinarie pass går det lika bra.

Vi erbjuder schemalagda gruppass ute i naturen året om där vi tränar styrka, rörlighet och kondition. Våra lokaler är skogar i Bromma, Viksjö och på Lovön. Vi samlas i närheten av en skog och beger oss tillsammans ut i naturens olika lokaler.

Varför välja Stark Ute?
Du får en positiv pepp och gemenskap från gruppen samt en professionell vägledning av instruktören i mindre grupper. Vi tar oss ut i naturen för att lyssna till fågelkvitter, trädens sus och gruppens skratt. Andetagen fylls med doft av mossa, tall och jord, och fötterna får trampa på ett golv som väcker muskler till liv. Inget pass är det andra helt likt, ett vardagsäventyr med tanken att du ska längta tills nästa…

Jag som driver Stark Ute heter Anna Tergil (fd Adelman) och jag längtar till passen. Utöver att jag får ta del av träningen i mina favoritlokaler i skogen, glada skratt i en varm och inkluderande gemenskap, så har jag också hittat mitt bästa sätt att få ge till andra. Detta är min passion och jag hoppas på att få dela med mig även till dig.

Vad ska jag välja för pass? Börja gärna med ett vanligt CrossNature-pass, då får du en mix av allt. Passen går lätt att anpassa till alla nivåer. Vi förflyttar oss bara kortare sträckor i lätt tempo. Vill du inte jogga alls rekommenderar vi CrossNature SLOW, då tränar vi enbart styrka och rörlighet. Önskar du ett kortare, intensivt pass (men även det helt anpassningsbart) har vi CrossNature HIIT. 

Naturupplevelser i skogens olika lokaler
100%
En inkluderande och varm gemenskap
100%
Individanpassade övningar
100%
Stark av naturen - inifrån och ut
100%

Bilder och filmer

Provträna gratis!

Välkommen att testa ett pass helt gratis. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem tidigare. 

Välkommen ut med oss!