Välkommen ut med oss

till natur, gemenskap och träning
Anna, Hans, Katarina, Ewa, Ulrika, Kenneth, Anna, Kristina
och alla underbara deltagare på våra pass ute i skogen året om

Vill du också uppleva hur det är när man längtar till dagens träningspass? Hur sur, trött och energilös du än är så kommer du gå hem med ett leende på läpparna. Vi har många medlemmar som förvånat säger “men detta är ju kul, jag längtar till passen!” Skulle det inte gälla just dig så kan du såklart bara låta bli att komma tillbaka efter ditt gratis provpass. Men OM det stämmer på dig, att du upptäcker att träning kan vara roligt och något att längta till – hur skulle det förändra ditt liv?!

Jag som driver Stark Ute heter Anna Adelman och jag längtar till passen. Utöver att jag får ta del av träningen i mina favoritlokaler i skogen, glada skratt i en varm och inkluderande gemenskap, så har jag också hittat mitt bästa sätt att få ge till andra. Detta är min passion och jag hoppas på att få dela med mig även till dig.

Vad ska jag välja? Börja gärna med ett vanligt CrossNature-pass, då får du en mix av allt. Passen går lätt att anpassa till alla nivåer. Vi förflyttar oss bara kortare sträckor i lätt tempo. Vill du inte jogga alls rekommenderar vi CrossNature SLOW, då tränar vi enbart styrka och smidighet. Vill du få upp pulsen, men inte jogga väljer du CrossNature HIIT.

Naturupplevelser i skogens olika lokaler
100%
En inkluderande och varm gemenskap
100%
Individanpassade övningar
100%
Stark av naturen - inifrån och ut
100%

Bilder och filmer

Provträna gratis!

Välkommen att testa ett pass helt gratis. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem tidigare. 

Välkommen ut med oss!