8 veckor KOM IGÅNG

PT-grupp för dig som vill komma igång med din träning, känna dig starkare och piggare i vardagen, och tycker om att vara ute i naturen.

Din investering: 1690 kr 

Nästa start: januari 2024 (Bromma & Lovön)
Var med och önska skog, dag och tid, maila oss dina önskemål:
hej@starkute.se

För mig? Gruppen passar dig som är nybörjare, inte har tränat på ett tag eller vill undvika att springa och hoppa mycket och tycker om att vara ute i naturen. 8-12 deltagare.

PT-grupp i 8 veckor
Vi ses en dag i veckan och går igenom kroppens basövningar och fokuserar på teknik och utförande. Upplägget är varierat och ökar i intensitet efter dina förutsättningar. Styrka och rörlighet tränas med den egna kroppen som redskap, vi jobbar tillsammans för att öka motståndet och utnyttjar naturen som redskap. Kondition tränas på stället och du anpassar alltid efter din dagsform. 

Varför välja Stark Ute?

Du får en positiv pepp och gemenskap från gruppen samt en professionell vägledning av instruktören i mindre grupper. Vi tar oss ut i naturen för att lyssna till fågelkvitter, trädens sus och gruppens skratt. Andetagen fylls med doft av mossa, tall och jord, och fötterna får trampa på ett golv som väcker små muskler till liv. Inget pass är det andra helt likt, ett vardagsäventyr med tanken att du ska längta tills nästa…

Styrka och rörlighet
70%
Kondition
30%
Intensitet
20%

Välkommen ut!

Provträna gratis!

Välkommen att testa ett pass helt gratis. Erbjudandet gäller dig som inte varit medlem tidigare. 

Välkommen ut med oss!